Kan ik nog niet beoordelen GLS heeft pakket ergens geleverd blijkbaar maar niet op aangegeven pakket punt en geen afhaal code gehad dus waar is het gebleven?? Ben wel met gls bezig maar weet niet wat daar uitkomt
duidelijke site, keurige levering. duidelijke instructies. staat nu super in onze tuin.
Beste Albert, Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
De wimpel die ik bestelde was snel ontworpen, snel geprint en in no-time bij me op de mat. Het contact verliep ook snel en kundig, dus super tevreden.
Beste Arjen, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en je bestelling! We wensen je veel vlagplezier. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ervaring met DVC: prima!
Beste Cees, Fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Top wimpels met fluister stille stokken. Wil je kwaliteit dan moet je bij DVC zijn!
Bedankt voor de review en positieve woorden! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Beste Leon, Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Beste Rudolf, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Niets op aan te merken.
Beste Shusila, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Mijn contact met DVC zowel telefonisch als ook per mail was top. De materialen zijn geleverd op de datum die in de mail stond. Wat ook perfect is zijn de duidelijke beschrijvingen voor het plaatsen en monteren van de vlaggen mast.
Beste Fam van Dijk, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de geleverde producten en onze services! Bedankt voor het delen van je ervaring. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Vriendelijk en behulpzaam
Bedankt voor je positieve review en veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
duidelijke site prima afhandeling van bestelling
Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Het bekomen van enkele tafelvlagjes ging niet zo vlot als gehoopt. Eerst wilde de bestelsite niet meewerken (error bij betalings keuze). Daar ben ik wel goed bij geholpen via de chat. 2de probleem was de factuur die vervolgens niet correct was. 3de probleem was dat er 1 vlagstakje gebroken zat in de verpakking door het in proppen van de bestelbon. ik heb deze maar zelf gelijmt want ik had geen zin in een 4de probleem. De vlagjes en stokjes zijn wel naar wens en zien er netjes uit.
Beste Guillaume, Wat vervelend om te horen dat het proces niet helemaal vlekkeloos is verlopen! Graag zouden we samen tot een passende oplossing komen. Zou je hiervoor contact met ons op willen nemen door te mailen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Marketing DVC
De vlag gaat in Zweden wapperen naast de Zweedse vlag. Erge mooie combinatie.
Beste Katie, Wat leuk om te horen! We wensen je veel vlagplezier toe. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Hele straat voorzien van complete set. Tip, maak een haakje op vlaggenmast zodat mensen op 4 mei de vlag halfstok kunnen hangen. Doe er de vlaginstructie bij wanneer we vlaggen in Nederland.
Beste Frank, Bedankt voor de goede tips en je review! We gaan het zeker meenemen. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Na een prettig telefonisch contact heb ik een aantal producten besteld voor onze vlaggenmast (o.a. grondanker, gewicht, oranje top enz). Ik werd goed geholpen en producten op tijd geleverd. Ze zijn niet de goedkoopste, maar de kwaliteit is gewoon goed.
Beste Bur, Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Makkelijk besteld, snel geleverd en prima wimpel!
Beste Joan, Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ondanks dat ik laat was met bestellen, heeft Fatima van DVC toch de levering en plaatsing in de week voor kerst weten te regelen. (met Fairybell kerstverlichting) De site werkte goed, de communicatie was duidelijk en bij vragen helpen ze je direct telefonisch. Het plaatsen van de mast gebeurde in 2 etappes en precies volgens afspraak, door een zeer vriendelijke en professionele man (z'n naam helaas vergeten, maar DVC mag blij zijn met zo'n visitekaartje voor het bedrijf). Misschien dat je ergens een tientje goedkoper uit bent, maar service is wat waard en ik zou niet verder zoeken. Aanrader dus.
Beste Michael, Bedankt voor de mooie complimenten! Ik heb het doorgegeven aan de desbetreffende collega's. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ik ben op zich tevreden. Nette vlaggen!! Alleen jammer dat als je 3 verschillende vlaggen besteld je niet in aanmerking voor de korting. Dit geldt alleen bij 3 dezelfde. Verder prima vlaggen en snelle levering.
Beste Henny, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de vlaggen! Bedankt voor het delen van je feedback. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Besteld en snel geleverd
Beste Anke, Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Heel tevreden over de snelle, zorgvuldig en correcte levering.
Beste Harrie, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
De geleverde producten zijn conform de bestelling!
Bedankt voor het delen van je ervaring en fijn om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Makkelijk te bestellen, snelle levering
Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
De vlaggen zien er mooi uit. Jammer dat het nu geen vaarseizoen is. De kleuren zijn scherp en precies zoals ik ze had voorgesteld.
Beste Larissah, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de vlaggen! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ik had een tweezijdig bedrukte gevel vlag besteld, maar kreeg een éénzijdig bedrukte. Op de website had ik twee keer hetzelfde prinje moeten downloaden, dat was me miet duidelijk. Ik dacht, ik vink aan tweezijdig bedrukt dus krijg die ook. De service is helemasl oké, ze hebben gratis een nieuwe vlag in produktie genomen!
Beste Jose, Bedankt voor het delen van je ervaring en je feedback! Wij gaan kijken hoe we dit in het vervolg duidelijker kunnen communiceren. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Super snelle levering en plaatsing. Aardige en vriendelijke mensen die een goed en fijn product naar wens afleveren
Beste Kim, Fijn om te horen dat je onze service goed hebt ervaren. Daar zijn wij erg blij mee! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!