Ontgoocheld door prominent aanwezige commerciele verwijzing.

• Uw oordeel over Indoorbanier Jubeljaar 2025
  • Beschrijf uw ervaring met Indoorbanier Jubeljaar 2025 De afhandeling gebeurde zoals was beloofd, kwaliteit, prijs levertermijn. Bijzonder ontgoochelend was dat de banner met als thema "Pelgrims van Hoop" echt ontsiert werd door de aanwezigheid van de tekst "www.jubeljaar2025.nl", welke prominent aanwezig was. Deze commerciële verwijzing is een afknapper op een banner met een religieuze boodschap. Dergelijke boodschappen horen niet thuis bij dit onderwerp en getuigt van weinig empathie.
  • Zou u Indoorbanier Jubeljaar 2025 aanbevelen? Nee

De zogenaamde DVC kwaliteit is niet zo hoog als je mag verwachten

DVC kwaliteit is niet zo hoog als je mag verwachten. Zogenaamde fluisterknoppen aan de fluister wimpel zaten niet vast gemonteerd, met als gevolg dat deze snel van de stok gingen en kwijt kan raken. Het afleveren door GLS zeer slordig, lag tegen de brievenbus aan nota bene aan de openbare weg. Dit alles per mail overlegd met DVC, en dan krijg je als antwoord, Wat kunnen wij voor u doen? Met zo'n antwoord was ik er helemaal klaar mee

• Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Onvolledig bewerkt
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Nee

Bestel proces goed, levering waardeloos

Slechte verpakking, voor de deur eruit gekwakt en niet persoonlijk afgeleverd. Wel voor Express betaald. Erg slechte ervaring mee.

• Uw oordeel over Cross base, zware uitvoering
  • Beschrijf uw ervaring met Cross base, zware uitvoering N.v.t.
  • Zou u Cross base, zware uitvoering aanbevelen? Ja

Prachtig ontworpen bevrijdingsvlag

Mooie uitvoering. Groot formaat gevelvlag, maar wij gebruiken deze aan de grote mast, Kan prima. Als eerbetoon aan 80 jaar vrijheid.

• Uw oordeel over 80 jaar Vrijheid gevelvlag
  • Beschrijf uw ervaring met 80 jaar Vrijheid gevelvlag Eerbetoon, symbool, uitdragen van dankbaarheid voor vrede
  • Zou u 80 jaar Vrijheid gevelvlag aanbevelen? Ja

Prachtige mast voor de deur

Recent een vlaggenmast bij DVC besteld inclusief montage. Proces verliep soepel en de medewerker die de mast geinstalleerde, heeft vakwerk geleverd! Mooie mast qua uitstraling, mogelijk om de mast te strijken en de voorgespannen lijn houdt vlag en wimpel perfect in top.

• Uw oordeel over Vlaggenmast AD - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast AD - Polyester mooie mast qua uitstraling en afwerking
  • Zou u Vlaggenmast AD - Polyester aanbevelen? Ja

Keurige levering op tijd

Keurige product levering op aangegeven tijd.

• Uw oordeel over Friese vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag ECO N.v.t.
  • Zou u Friese vlag ECO aanbevelen? Ja

Touwtje van de wimpel was al los toe hij uit de verpakking kwam

Heb vervolgens eerst met veel moeite het touwtje weer bevestigd . Conclusie: touwtje is veel te kort om een fatsoenlijke knoop te maken

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel N.v.t.
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? N.v.t.

Knappe wimpel

Ziet er keurig uit en stokje van rubber erg prettig!

• Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Goed
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Goed product, snelle levering.

Ik bestelde een Europese vlag, die ik binnen een werkdag in de bus kreeg. Prima service. De vlag is bovendien van goede kwaliteit.

• Uw oordeel over Europese Unie vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Europese Unie vlag Goed product.
  • Zou u Europese Unie vlag aanbevelen? Ja

Snelle levering, goede website, dus gewoon helemaal TOP!

• Uw oordeel over Handystick met stok
  • Beschrijf uw ervaring met Handystick met stok N.v.t.
  • Zou u Handystick met stok aanbevelen? Ja

Goede prijs/kwaliteit verhouding / planning kan beter

Vlaggenmast en toebehoren zijn prima - goede prijs t.o.v. concurrentie. Plaatsing is keurig verlopen - hele mast in elkaar gezet. ‘t Was vervelend om na bestelling te lezen dat in allerlei omstandigheden meerkosten zouden kunnen gelden bij plaatsing. Dat had ik graag vooraf geweten. (Gelukkig waren de meerkosten in onze situatie niet nodig). Verder is de planning zwak! 10 minuten voor levering van de vlaggenmast en toebehoren werden we gebeld. We waren zelfs niet op de hoogte dat ze die dag zouden komen. Plaatsing zodoende van de middag plaatsvinden. Maar om 11.45 u werden we gebeld dat ze er met 10 minuten zouden zijn. Gelukkig was er beide keren iemand thuis, anders was het heel vervelend geweest.

• Uw oordeel over Plaatsing(en)
  • Beschrijf uw ervaring met Plaatsing(en) Prima en verzorgd verlopen
  • Zou u Plaatsing(en) aanbevelen? Ja

Bezorging kan duidelijker

Ik heb een setje met vlaggenstok en bijbehorende vlaggen besteld. Deze hadden een goede prijs, goede kwaliteit, en werden voor een redelijke prijs en vlot geleverd. Enige minpuntje is dat ik geen verzendbevestiging noch verzendplanning ontvangen heb, dus ik was niet thuis bij de eerste bezorgpoging.

• Uw oordeel over Stok aluminium 200cm + oranje knop
  • Beschrijf uw ervaring met Stok aluminium 200cm + oranje knop Degelijke, lichte vlaggenstok met een sterk aanvoelende laklaag.
  • Zou u Stok aluminium 200cm + oranje knop aanbevelen? Ja

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Goede levering , prima product !

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel Prima
  • Zou u Nederlandse wimpel aanbevelen? Ja

Correct en uitstekend geregeld

Ik werd spontaan opgebeld om te melden dat mijn tweede bestelling niet compatibel was met de hoofdbestelling. Prima service

• Uw oordeel over Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester N.v.t.
  • Zou u Vlaggenmast met kikker en koord - Polyester aanbevelen? Ja

Goede ondersteuning bij maatwerk

Vlaggen op maat maken, ook daarbij is DVC ons goed van dienst. Snelle levering. Ook altijd fijn.

• Uw oordeel over Vlag stad Utrecht
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag stad Utrecht Deze wappert vrolijke en we krijgen er goede reacties op. Daarom een herbestelling.
  • Zou u Vlag stad Utrecht aanbevelen? Ja

Goed spul en prima levering

Alles verliep volgens verwachting

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm N.v.t.
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

Afspraken goed nagekomen snelle levering, gewoon goed.

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 350 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 350 cm Goed geen getik meer
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 350 cm aanbevelen? Ja

Perfect Bestelling zonder problemen geleverd

Mooie vlag Stevig Wappert goed

• Uw oordeel over 80 jaar Vrijheidsvlag
  • Beschrijf uw ervaring met 80 jaar Vrijheidsvlag Hangt mooi in de mast
  • Zou u 80 jaar Vrijheidsvlag aanbevelen? Ja

Ben zeer tevreden snel geleverd en een mooie goede friese wimpel ,goede kwaliteid. De mastknop is ook prachtig en ben zeer tevreden daar over.

• Uw oordeel over Peer goud messing
  • Beschrijf uw ervaring met Peer goud messing Goed mooi stevig product
  • Zou u Peer goud messing aanbevelen? Ja

Betrouwbaar.

Goede service en goed product.

• Uw oordeel over Flagclips®, set van 2 clips
  • Beschrijf uw ervaring met Flagclips®, set van 2 clips Fantastisch.
  • Zou u Flagclips®, set van 2 clips aanbevelen? Ja

Goed en snel geregeld

Na onze bestelling voor het plaatsen van een vlaggenmast werd er heel snel contact met ons opgenomen. De mast werd snel geleverd en vakkundig geplaatst. Ook het contact met de planning verliep vlekkeloos en heel vriendelijk.

• Uw oordeel over Plaatsing(en)
  • Beschrijf uw ervaring met Plaatsing(en) Vakkundig en snel en de monteur was uitermate vriendelijk.
  • Zou u Plaatsing(en) aanbevelen? Ja

Ik heb de Friese wimpel voor mijn oude broer uut Soest besteld. De oude was versleten. Heb het pakket niet gezien, maar het was prima ontvangen, een cadeau voor hem. Ik koos voor DVC omdat ik veel vlaggen bestelde in de tijd van Culturele Hoofdstad, vertrouwd adres en goed!!!!

• Uw oordeel over Friesland stille wimpel, 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland stille wimpel, 30 x 300 cm Heeft mijn broer, is prima.
  • Zou u Friesland stille wimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

GLS is een onbetrouwbare vervoerder

Product is goed, had ze iets te laat besteld ze zouden zonder snelheidsboete (te duur voor de club) precies optijd geleverd worden maar kwamen nu aan NA de feestelijke opening.

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat ECO Niks mis mee
  • Zou u Mastvlag rechtformaat ECO aanbevelen? Ja

Levering snel en zoals afgesproken

• Uw oordeel over Rechtformaat vlaggen Jubeljaar 2025
  • Beschrijf uw ervaring met Rechtformaat vlaggen Jubeljaar 2025 Goed
  • Zou u Rechtformaat vlaggen Jubeljaar 2025 aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!